Medicinsk fotvård nära Kållered

Ett alternativ för dig som söker medicinsk fotvård i Göteborgsområdet, till exempel i Kållered, är att kontakta Miras Medicinska Fotvård.

Jag är en erfaren och utbildad medicinsk fotvårdare som kan hjälpa dig med alla sorters fotproblem. Jag har gått en medicinsk fotvårdsutbildning på Axelssons och har även en undersköterskeutbildning, så du kan vara säker på att jag vet vad jag gör.

Självklart är du välkommen till min mottagning, som finns vid Bjursätts Torg, på Hisingen, på Karls Staaffsgatan 12.
Du är välkommen att boka in tider på: BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/miras-medicinska-fotvard-50484 eller ringa/SMS på 0735-935679 eller skicka e-mail på mirjon04@gmail.com.

Men jag gör alla behandlingar som hembesök okcså. Det betyder att du slipper åka någonstans, utan jag kommer hem till dig med allt som behövs. Jag kan besöka dig i Göteborg och i närområden som Kållered, Mölnlycke, Hovås, Askim, Sisjön, Billdal, Västra Frölunda, Torslanda, Hisingen, Hisings Kärra, Partille, Sävedalen, Öjersjö, Jonsered, Mölndal, Lindome, Tuve och Säve.

När du får en medicinsk fotvårdsbehandling av mig så kollar jag dina fötter och tar hand om eventuella problem som nageltrång, förhårdnader, liktornar eller fotsvamp. Jag klipper och filar dina naglar och tar bort död hud. Jag ger dig också tips på hur du kan sköta dina fötter mellan gångerna. Varje behandling avslutas med en härlig fotmassage som får blodet att flöda och ger dig en lugn känsla.

Medicinsk fotvård är bra för att förebygga och lätta på besvär som kan göra ditt liv sämre. Om du har ont i fötterna kan det leda till problem med rygg, knä eller höft. Om du har diabetes eller andra sjukdomar som påverkar dina fötter är det extra viktigt att du tar hand om dem ofta.

Om du vill boka en tid för medicinsk fotvård hos mig, eller om du har några frågor om vad jag kan göra för dig, är du välkommen att ringa eller maila mig. Jag hoppas att få hjälpa dig att få friska och vackra fötter!

Kållered är en tätort i Mölndals kommun i Västra Götalands län som ligger nära Göteborg. Kållered har cirka 10 000 invånare.