Medicinsk Fotvård i Göteborg

Vi finns för dig som vill ha medicinsk fotvård i Göteborg med omnejd.

Miras Medicinska Fotvård är en medicinsk fotvårdsklinik i Göteborg som jobbar såväl med företag som privatpersoner. Vi finns på Karl Staaffsgatan 12 vid Bjusrlätts Torg på Hisingen, men vi erbjuder också hembesök. Vi finns i samma lokaler som Framsteget.

Jag är utbildade in medicinsk fotvård (på Axelssons) och är såldes fotvårdsexperter och kan även ta hand om de svåraste fallen. I grunden har jag en undersköterskeutbildning vilket medför att du är i goda händer.

Är du nära anhörig och vill hjälpa din förälder med fotvård, vilket är viktigt för att fötterna ska kunna fungera optimalt och utan att din förälder behöver ha ont, så kan du ringa och boka mig för en medicinsk fotvårdsbehandling, eller om du vill få konsultation över telefon.

Vi värnar om att behandlingen ska vara smärtfri och att fötterna ska bli mjuka och fina efter en behandling. Varje behandling avslutas med en skön fotmassage!

Jag har min mottagning i Göteborg men tar mig an kunder även från:
Mölndal, Mölnlycke, Hovås, Askim, Sisjön, Billdal, Västra Frölunda, Torslanda, Hisingen, Hisings Kärra, Partille, Sävedalen, Öjersjö, Jonsered, Kållered, Lindome, Tuve och Säve.