Medicinsk fotvård nära Billdal

Om du vill ha medicinsk fotvård i Göteborg med omnejd, som till exempel i Billdal, kan du vända dig till Miras Medicinska Fotvård.

Jag har lång erfarenhet av att ge professionell fotvård för både privatpersoner och företag, och jag kan behandla olika sorters fotproblem. Jag är utbildad medicinsk fotvårdare från Axelssons och har även en undersköterskeutbildning, så du kan vara säker på att jag tar hand om dina fötter på ett bra sätt.

Jag gör hembesök, eftersom många av mina kunder efterfrågar det. Det betyder att du slipper åka till mig, utan jag kommer till dig med all utrustning som behövs. Jag kan besöka dig i Göteborg och i områden som ligger nära, som Billdal, Mölnlycke, Hovås, Askim, Sisjön, Mölndal, Västra Frölunda, Torslanda, Hisingen, Hisings Kärra, Partille, Sävedalen, Öjersjö, Jonsered, Kållered, Lindome, Tuve och Säve.

En medicinsk fotvårdsbehandling innebär att jag kollar dina fötter och tar bort eventuella problem som förhårdnader, nageltrång, liktornar eller fotsvamp. Jag klipper och filar dina naglar och tar bort död hud. Jag ger dig också tips om hur du kan sköta dina fötter mellan behandlingarna. Varje behandling slutar med en härlig fotmassage som gör att blodet cirkulerar bättre och ger dig en lugn känsla.

Medicinsk fotvård är viktigt för att undvika och lätta på besvär som kan göra ditt liv sämre. Om du har ont i fötterna kan det leda till problem med höft, knä eller rygg. Om du har diabetes eller andra sjukdomar som påverkar dina fötter är det extra viktigt att du tar hand om dem ofta.

Om du vill boka en tid för medicinsk fotvård hos mig, eller om du har några frågor om vad jag erbjuder, kan du ringa eller maila mig. Jag ser fram emot att hjälpa dig att få fina och friska fötter!

Billdal är en tätort i Västra Götalands län som ligger mellan Göteborg och Kungsbacka. Billdal har cirka 10 000 invånare.

NY LOKAL

För dig som vill komma till min nya mottagning. Från och med 8 april hittar du mig på Bjursätts Torg, på Hisingen, på Karls Staaffsgatan 12. Du är välkommen att boka in tider på:
BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/miras-medicinska-fotvard-50484 eller ringa/SMS på 0735-935679 eller skicka e-mail på mirjon04@gmail.com.