Medicinsk fotvård nära Hovås

Om du är på jakt efter en bra medicinsk fotvårdare i Göteborgsområdet, som exempelvis i Hovås, kan du vända dig till Miras Medicinska Fotvård.

Jag har lång erfarenhet av att utföra fotvård av hög kvalitet för både privatpersoner och företag, och jag kan hjälpa dig med alla sorters fotbesvär. Jag har gått en utbildning som medicinsk fotvårdare på Axelssons och har även en undersköterskeutbildning, så du kan vara säker på att jag vet vad jag gör när det gäller dina fötter.

Från och med 8 april hittar du mig på Bjursätts Torg, på Hisingen, på Karls Staaffsgatan 12. Du är välkommen att boka in tider på:
BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/miras-medicinska-fotvard-50484 eller ringa/SMS på 0735-935679 eller skicka e-mail på mirjon04@gmail.com.

Men jag gör även hembesök. Det betyder att du slipper åka någonstans, utan jag kommer till dig med allt som behövs. Jag kan besöka dig i Göteborg och i omkringliggande områden som Hovås, Mölnlycke, Mölndal, Askim, Sisjön, Billdal, Västra Frölunda, Torslanda, Hisingen, Hisings Kärra, Partille, Sävedalen, Öjersjö, Jonsered, Kållered, Lindome, Tuve och Säve.

En medicinsk fotvårdsbehandling innebär att jag tittar på dina fötter och tar hand om eventuella problem som nageltrång, förhårdnader, liktornar eller fotsvamp. Jag klipper och filar dina naglar och tar bort död hud. Jag ger dig också tips om hur du kan ta hand om dina fötter mellan behandlingarna. Varje behandling avslutas med en härlig fotmassage som stimulerar blodflödet och ger dig en lugnande känsla.

Medicinsk fotvård är viktigt för att förebygga och lindra problem som kan påverka din livskvalitet. Om du har ont i fötterna kan det leda till problem med rygg, knä eller höft. Om du har diabetes eller andra sjukdomar som påverkar dina fötter är det extra viktigt att du tar hand om dem regelbundet.

Om du vill boka en tid för medicinsk fotvård hos mig, eller om du har några frågor om mina tjänster, är du välkommen att ringa eller skicka ett mail till mig. Jag ser fram emot att hjälpa dig att få friska och fina fötter!

Hovås är en stadsdel i Göteborgs kommun som ligger vid havet söder om Göteborg. Hovås har cirka 10 000 invånare.