Medicinsk fotvård nära Askim

Behöver du hjälp med dina fötter i Göteborgsområdet, till exempel i Askim? Då kan du vända dig till Miras Medicinska Fotvård.

Jag är en utbildad medicinsk fotvårdare med en undersköterskebakgrund, och jag har många års erfarenhet av att behandla olika sorters fotbesvär. Jag har gått en fotvårdsutbildning på Axelssons och jag är certifierad av branschorganisationen Sveriges Fotterapeuter.

Jag kan erbjuda alla mina behandlingar som hembesök. Det betyder att du slipper åka någonstans, utan jag kommer till dig med allt som behövs för att ge dig en professionell fotvård. Jag kan besöka dig i Göteborg och i närområden som Askim, Hovås, Mölndal, Mölnlycke, Sisjön, Billdal, Västra Frölunda, Torslanda, Hisingen, Hisings Kärra, Partille, Sävedalen, Öjersjö, Jonsered, Kållered, Lindome, Tuve och Säve.

Vill du komma till min mottagning finns vi på Bjursätts Torg, på Hisingen, på Karls Staaffsgatan 12. Du är välkommen att boka in tider på:
BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/miras-medicinska-fotvard-50484 eller ringa/SMS på 0735-935679 eller skicka e-mail på mirjon04@gmail.com.

En medicinsk fotvårdsbehandling hos mig innebär att jag gör en noggrann undersökning av dina fötter och tar hand om eventuella problem som nageltrång, förhårdnader, liktornar eller fotsvamp. Jag klipper och slipar dina naglar och tar bort död hud. Jag ger dig också tips om hur du kan sköta om dina fötter mellan behandlingarna. Varje behandling avslutas med en härlig fotmassage som stimulerar blodflödet och ger dig en lugnande känsla.

Medicinsk fotvård är viktigt för att förebygga och lindra besvär som kan påverka din livskvalitet. Om du har ont i fötterna kan det leda till problem med rygg, knä eller höft. Om du har diabetes eller andra sjukdomar som påverkar dina fötter är det extra viktigt att du tar hand om dem regelbundet.

Om du vill boka en tid för medicinsk fotvård hos mig, eller om du har några frågor om mina tjänster, är du välkommen att ringa eller skicka ett mail till mig. Jag ser fram emot att hjälpa dig att få friska och fina fötter!

Askim är en stadsdel i Göteborgs kommun som ligger vid havet. Askim har cirka 20 000 invånare och är känt för sina fina badplatser.