Medicinsk fotvård nära Partille

Vill du ha professionell fotvård i Partille? Då är Miras Medicinska Fotvård det rätta valet för dig. Jag erbjuder hembesök i Partille och närliggande områden, så att du kan få en fotvård i bekvämligheten av ditt eget hem.

Jag har utbildning i medicinsk fotvård från Axelssons och kan hjälpa dig med alla sorters fotproblem, även de mest komplicerade. Jag har också en bakgrund som undersköterska, så du kan vara säker på att jag har kunskap och erfarenhet av att ta hand om dina fötter.

När du bokar ett hembesök hos mig får du en individuell behandling som anpassas efter dina behov och önskemål. Jag tar hand om dina naglar, förhårdnader, liktornar, sprickor, svamp, nageltrång och andra fotrelaterade problem. Jag avslutar alltid behandlingen med en skön fotmassage som får dig att känna dig avslappnad och nöjd.

Jag tar emot kunder från Partille och andra delar av Göteborgsområdet, till exempel:
Mölndal, Mölnlycke, Hovås, Askim, Sisjön, Billdal, Västra Frölunda, Torslanda, Hisingen, Hisings Kärra, Sävedalen, Öjersjö, Jonsered, Kållered, Lindome, Tuve och Säve.

Ring mig idag för att boka din tid för medicinsk fotvård i Partille!

Partille är en kommun i Västra Götalands län som gränsar till Göteborg. Kommunen har cirka 38 000 invånare och består av tätorterna Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö samt flera mindre orter.

NY LOKAL

Från och med 8 april hittar du mig på Bjursätts Torg, på Hisingen, på Karls Staaffsgatan 12. Du är välkommen att boka in tider på:
BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/miras-medicinska-fotvard-50484 eller ringa/SMS på 0735-935679 eller skicka e-mail på mirjon04@gmail.com.