Medicinsk fotvård nära Tuve

Har du problem med dina fötter och behöver medicinsk fotvård i Tuve med omnejd? Då kan du vända dig till Miras Medicinska Fotvård, som erbjuder professionell och personlig service i ditt eget hem. Jag är en legitimerad medicinsk fotvårdare med lång erfarenhet och en undersköterskeutbildning i bagaget. Jag kan hjälpa dig med alla sorters fotrelaterade åkommor, som nageltrång, förhårdnader, liktornar eller fotsvamp.

Jag har en mottagning som finns vid Bjursätts Torg, på Hisingen, på Karls Staaffsgatan 12.
Du är välkommen att boka in tider på: BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/miras-medicinska-fotvard-50484 eller ringa/SMS på 0735-935679 eller skicka e-mail på mirjon04@gmail.com.

Men jag gör även hembesök!
Jag kan komma till dig om du bor i Göteborg eller i något av de närliggande områdena som Tuve, Mölnlycke, Hovås, Askim, Sisjön, Billdal, Västra Frölunda, Torslanda, Hisingen, Hisings Kärra, Partille, Sävedalen, Öjersjö, Jonsered, Kållered, Lindome, Säve och Mölndal.

När du bokar en medicinsk fotvårdsbehandling hos mig får du en grundlig undersökning av dina fötter och en skräddarsydd behandling som passar dina behov. Jag tar hand om dina naglar och din hud och behandlar eventuella besvär. Jag ger dig också råd om hur du kan förebygga och lindra problem i framtiden. Som avslutning får du en avkopplande fotmassage som ökar blodcirkulationen och ger dig en skön stund.

Att ta hand om sina fötter är viktigt för att må bra. Om du har ont i fötterna kan det påverka hela din kropp och ditt välbefinnande. Om du har diabetes eller andra sjukdomar som kan skada dina fötter är det extra viktigt att du får regelbunden medicinsk fotvård.

Om du vill boka en tid hos mig eller om du vill veta mer om vad jag kan göra för dig och dina fötter är du varmt välkommen att kontakta mig via telefon eller mail. Jag hoppas att vi ses snart!

Tuve är en tätort i Göteborgs kommun som ligger cirka 10 kilometer nordväst om centrala Göteborg.