Medicinsk fotvård i Torslanda

Ett alternativ för dig som söker medicinsk fotvård i Göteborg med omnejd, till exempel i Torslanda eller Björlanda, är att vända dig till Miras Medicinska Fotvård.

Jag är en erfaren och utbildad medicinsk fotvårdare som kan hjälpa dig med alla sorters fotproblem. Jag har också en undersköterskeutbildning i grunden, så du kan vara säker på att jag vet vad jag gör när det gäller dina fötter.

Jag erbjuder alla mina behandlingar som hembesök. Det betyder att du slipper åka någonstans, utan jag kommer till dig med allt som behövs. Jag kan besöka dig i Göteborg och i närområden som Torslanda, Mölndal, Mölnlycke, Hovås, Askim, Sisjön, Billdal, Västra Frölunda, Hisingen, Hisings Kärra, Partille, Sävedalen, Öjersjö, Jonsered, Kållered, Lindome, Tuve och Säve.

När du bokar en medicinsk fotvårdsbehandling hos mig får du en noggrann undersökning av dina fötter och en skräddarsydd behandling för dina behov. Jag tar hand om eventuella problem som nageltrång, förhårdnader, liktornar eller fotsvamp. Jag klipper och formar dina naglar och tar bort överflödig hud. Jag ger dig också tips och råd om hur du kan ta hand om dina fötter mellan besöken. Varje behandling avslutas med en härlig fotmassage som stimulerar blodflödet och ger dig en lugnande känsla.

Medicinsk fotvård är inte bara en lyx, utan också ett sätt att förebygga och lindra besvär som kan påverka din hälsa och ditt välbefinnande. Om du har ont i fötterna kan det orsaka problem med rygg, knä eller höft. Om du har diabetes eller andra sjukdomar som påverkar dina fötter är det extra viktigt att du sköter om dem regelbundet.

Om du är intresserad av att boka en tid för medicinsk fotvård hos mig, eller om du har några frågor om vad jag kan göra för dig, är du välkommen att ringa eller maila mig. Jag ser fram emot att träffa dig och ge dig friska och vackra fötter!

Torslanda är en stadsdel i Göteborg som ligger på Hisingen. Torslanda har cirka 25 000 invånare.

NY LOKAL

Från och med 8 april hittar du mig på Bjursätts Torg, på Hisingen, på Karls Staaffsgatan 12. Du är välkommen att boka in tider på:
BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/miras-medicinska-fotvard-50484 eller ringa/SMS på 0735-935679 eller skicka e-mail på mirjon04@gmail.com.