Medicinsk fotvård nära Säve

Om du är i behov av medicinsk fotvård i Göteborgsområdet, exempelvis i Säve, kan du kontakta Miras Medicinska Fotvård. Jag är en erfaren och utbildad medicinsk fotvårdare som kan hjälpa dig med olika sorters fotbesvär. Jag har även en undersköterskeutbildning, så du kan vara säker på att jag vet vad jag gör när det gäller dina fötter.

Jag får mycket förfrågningar på hembesök, så jag erbjduer alla mina behandlingar som hembesök. Det betyder att du slipper åka någonstans, utan jag kommer till dig med allt som behövs. Jag kan besöka dig i Göteborg och i omkringliggande områden som Säve, Mölnlycke, Hovås, Askim, Sisjön, Billdal, Västra Frölunda, Torslanda, Hisingen, Hisings Kärra, Partille, Sävedalen, Öjersjö, Jonsered, Kållered, Lindome, Tuve och Mölndal.

Självklart är du välkommen till min mottagning, som finns vid Bjursätts Torg, på Hisingen, på Karls Staaffsgatan 12.
Du är välkommen att boka in tider på: BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/miras-medicinska-fotvard-50484 eller ringa/SMS på 0735-935679 eller skicka e-mail på mirjon04@gmail.com.

En medicinsk fotvårdsbehandling hos mig innebär att jag gör en noggrann undersökning av dina fötter och tar hand om eventuella problem som nageltrång, förhårdnader, liktornar eller fotsvamp. Jag klipper och filar dina naglar och tar bort död hud. Jag ger dig också tips om hur du kan sköta om dina fötter mellan behandlingarna. Varje behandling avslutas med en härlig fotmassage som stimulerar blodflödet och ger dig en lugnande känsla.

Medicinsk fotvård är viktigt för att förebygga och lindra besvär som kan påverka din livskvalitet. Om du har ont i fötterna kan det leda till problem med rygg, knä eller höft. Om du har diabetes eller andra sjukdomar som påverkar dina fötter är det extra viktigt att du tar hand om dem regelbundet.

Om du vill boka en tid för medicinsk fotvård hos mig, eller om du har några frågor om mina tjänster, är du välkommen att ringa eller skicka ett mail till mig. Jag ser fram emot att hjälpa dig att få friska och fina fötter!

Säve är en tätort i Göteborgs kommun som ligger cirka 15 kilometer nordost om centrala Göteborg.