Medicinsk fotvård nära Västra Frölunda

Är du boende i Västra Frölunda, Näset, Påvelund eller Långedrag och vill ha en medicinsk fotvårdsbehandling?

Miras Medicinska Fotvård erbjuder professionell fotvård i Göteborgsområdet, just nu erbjuder vi hembesök, dvs, hemma hos dig.

Om du bor i Västra Frölunda och behöver medicinsk fotvård, har du kommit rätt.

Miras Medicinska Fotvård har utbildning i medicinsk fotvård från Axelssons och kan hjälpa dig med alla typer av fotproblem, även de mest komplicerade. Dessutom har jag en bakgrund som undersköterska, så du kan känna dig trygg med att jag vet vad jag gör.

Jag erbjuder hembesök i Västra Frölunda för dig som vill få en behandling i hemmet. Det kan vara ett bra alternativ för dig som har en äldre anhörig som behöver fotvård, men som har svårt att resa. Du kan boka en tid för hembesök eller få råd över telefon.

Mitt mål är att ge dig en behaglig och effektiv fotvård som lindrar eventuella besvär och gör dina fötter mjuka och fräscha. Jag avslutar alltid behandlingen med en skön fotmassage som får dig att slappna av.

Jag välkomnar kunder från hela Göteborgsområdet, bland annat:
Mölndal, Mölnlycke, Hovås, Askim, Sisjön, Billdal, Hisingen, Torslanda, Hisings Kärra, Partille, Sävedalen, Öjersjö, Jonsered, Kållered, Lindome, Tuve och Säve.

Kontakta mig idag för att boka din tid för medicinsk fotvård i Västra Frölunda!

Västra Frölunda är en stadsdel i Göteborgs kommun som ligger på västra sidan av Göta älv. Den har cirka 45 000 invånare och är känd för sitt ishockeylag Frölunda HC.

NY LOKAL

Från och med 8 april hittar du mig på Bjursätts Torg, på Hisingen, på Karls Staaffsgatan 12. Du är välkommen att boka in tider på:
BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/miras-medicinska-fotvard-50484 eller ringa/SMS på 0735-935679 eller skicka e-mail på mirjon04@gmail.com.