Medicinsk fortvård nära Sisjön

Vill du ha professionell fotvård i Göteborgsområdet? Då kan du vända dig till Miras Medicinska Fotvård, som erbjuder hembesök i Sisjön och andra närliggande områden.

Miras Medicinska Fotvård har en gedigen utbildning i medicinsk fotvård från Axelssons och kan hjälpa dig med alla slags fotproblem, även de mest avancerade. Jag har också en bakgrund som undersköterska, så du kan vara säker på att jag har kunskap och erfarenhet.

Jag kommer hem till dig i Sisjön och ger dig en skräddarsydd behandling som passar dina behov. Jag tar hand om dina fötter på ett varsamt och effektivt sätt, och avslutar med en härlig fotmassage som får dig att känna dig som ny.

Jag tar emot kunder från hela Göteborgsområdet, bland annat:
Mölndal, Mölnlycke, Hovås, Askim, Billdal, Västra Frölunda, Torslanda, Hisingen, Hisings Kärra, Partille, Sävedalen, Öjersjö, Jonsered, Kållered, Lindome, Tuve och Säve.

Ring mig idag för att boka din tid för medicinsk fotvård i Sisjön!

Sisjön är ett populärt område i södra Göteborg som är känt för sin vackra natur och sina många shoppingmöjligheter. Här finns bland annat Sisjöns handelsområde, som är ett av de största i Västsverige, med över 100 butiker och restauranger.

Ny lokal från 8 april

Från och med 8 april hittar du mig på Bjursätts Torg, på Hisingen, på Karls Staaffsgatan 12. Du är välkommen att boka in tider på:
BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/miras-medicinska-fotvard-50484 eller ringa/SMS på 0735-935679 eller skicka e-mail på mirjon04@gmail.com.