Medicinsk Fotvård nära Mölnlycke

Miras Medicinska Fotvård erbjuder professionell fotvård i Göteborgsområdet, just nu erbjuder vi hembesök, dvs, hemma hos dig.

Om du bor i Mölnlycke och behöver medicinsk fotvård, har du kommit rätt.

Miras Medicinska Fotvård har utbildning i medicinsk fotvård från Axelssons och kan hjälpa dig med alla typer av fotproblem, även de mest komplicerade. Dessutom har jag en bakgrund som undersköterska, så du kan känna dig trygg med att jag vet vad jag gör.

Jag erbjuder hembesök i Mölnlycke för dig som vill få en behandling i hemmet. Det kan vara ett bra alternativ för dig som har en äldre anhörig som behöver fotvård, men som har svårt att resa. Du kan boka en tid för hembesök eller få råd över telefon.

Mitt mål är att ge dig en behaglig och effektiv fotvård som lindrar eventuella besvär och gör dina fötter mjuka och fräscha. Jag avslutar alltid behandlingen med en skön fotmassage som får dig att slappna av.

Jag välkomnar kunder från hela Göteborgsområdet, bland annat:
Mölndal, Mölnlycke, Hovås, Askim, Sisjön, Billdal, Västra Frölunda, Torslanda, Hisingen, Hisings Kärra, Partille, Sävedalen, Öjersjö, Jonsered, Kållered, Lindome, Tuve och Säve.

Kontakta mig idag för att boka din tid för medicinsk fotvård i Mölnlycke!

Mölnlycke är en tätort i Härryda kommun i Västra Götalands län. Den ligger cirka 15 kilometer öster om Göteborg och har cirka 19 000 invånare. Mölnlycke är känt för sin textilindustri och sitt sjukhus.

Från och med 8 april hittar du mig på Bjursätts Torg, på Hisingen, på Karls Staaffsgatan 12. Du är välkommen att boka in tider på:
BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/miras-medicinska-fotvard-50484 eller ringa/SMS på 0735-935679 eller skicka e-mail på mirjon04@gmail.com.