Medicinsk Fotvård nära Mölndal

Om du behöver medicinsk fotvård i Göteborg med omnejd, som till exempel i Mölndal, är du välkommen att kontakta Miras Medicinska Fotvård.

Från och med 8 april hittar du mig på Bjursätts Torg, på Hisingen, på Karls Staaffsgatan 12. Du är välkommen att boka in tider på:
BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/miras-medicinska-fotvard-50484 eller ringa/SMS på 0735-935679 eller skicka e-mail på mirjon04@gmail.com.

Jag erbjuder professionell fotvård för både företag och privatpersoner, och jag har lång erfarenhet av att behandla olika typer av fotproblem. Jag har en utbildning som medicinsk fotvårdare från Axelssons och en undersköterskeutbildning i botten, så du kan känna dig trygg med att jag tar hand om dina fötter på bästa sätt.

Jag utför alla behandlingar som hembesök, eftersom jag inte har någon lokal för tillfället. Det innebär att du slipper resa till mig, utan jag kommer till dig med all nödvändig utrustning. Jag kan besöka dig i Göteborg och i närliggande områden som Mölndal, Mölnlycke, Hovås, Askim, Sisjön, Billdal, Västra Frölunda, Torslanda, Hisingen, Hisings Kärra, Partille, Sävedalen, Öjersjö, Jonsered, Kållered, Lindome, Tuve och Säve.

En medicinsk fotvårdsbehandling innebär att jag undersöker dina fötter och tar hand om eventuella problem som nageltrång, förhårdnader, liktornar eller fotsvamp. Jag klipper och filar dina naglar och avlägsnar död hud. Jag ger dig också råd om hur du kan sköta om dina fötter mellan behandlingarna. Varje behandling avslutas med en skön fotmassage som ökar blodcirkulationen och ger dig en avslappnad känsla.

Medicinsk fotvård är viktig för att förebygga och lindra besvär som kan påverka din livskvalitet. Om du har ont i fötterna kan det leda till problem med rygg, knä eller höft. Om du har diabetes eller andra sjukdomar som påverkar dina fötter är det extra viktigt att du tar hand om dem regelbundet.

Om du vill boka en tid för medicinsk fotvård hos mig, eller om du har några frågor om mina tjänster, är du välkommen att ringa eller skicka ett mail till mig. Jag ser fram emot att hjälpa dig att få friska och fina fötter!

Mölndal är en kommun i Västra Götalands län som gränsar till Göteborg. Mölndal har cirka 70 000 invånare och är känd för sin industrihistoria, sina natur- och kulturvärden och sin travbana. Mölndal har också ett modernt centrum med shopping, service och kollektivtrafik.