Medicinsk fotvård nära Lindome

Om du vill ha medicinsk fotvård i Göteborg med omnejd, som till exempel i Lindome, kan du kontakta Miras Medicinska Fotvård.

Jag har professionell fotvård för både företag och privatpersoner, och jag har lång erfarenhet av att hjälpa folk med olika fotproblem. Jag har en utbildning som medicinsk fotvårdare från Axelssons och en undersköterskeutbildning i botten, så du kan vara säker på att jag tar hand om dina fötter på ett bra sätt.

Jag gör alla behandlingar som hembesök, eftersom många efterfrågar just detta. Det betyder att du slipper åka till mig, utan jag kommer till dig med all utrustning som behövs. Jag kan besöka dig i Göteborg och i närliggande områden som Lindome, Mölnlycke, Hovås, Askim, Sisjön, Billdal, Västra Frölunda, Torslanda, Hisingen, Hisings Kärra, Partille, Sävedalen, Öjersjö, Jonsered, Kållered, Mölndal, Tuve och Säve.

Självklart är du välkommen till min mottagning, som finns vid Bjursätts Torg, på Hisingen, på Karls Staaffsgatan 12.
Du är välkommen att boka in tider på: BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/miras-medicinska-fotvard-50484 eller ringa/SMS på 0735-935679 eller skicka e-mail på mirjon04@gmail.com.

En medicinsk fotvårdsbehandling innebär att jag kollar dina fötter och fixar eventuella problem som nageltrång, förhårdnader, liktornar eller fotsvamp. Jag klipper och filar dina naglar och tar bort död hud. Jag ger dig också tips om hur du kan sköta om dina fötter mellan behandlingarna. Varje behandling slutar med en härlig fotmassage som ökar blodcirkulationen och ger dig en lugn känsla.

Medicinsk fotvård är viktig för att undvika och lätta på besvär som kan påverka din livskvalitet. Om du har ont i fötterna kan det leda till problem med rygg, knä eller höft. Om du har diabetes eller andra sjukdomar som påverkar dina fötter är det extra viktigt att du tar hand om dem ofta.

Om du vill boka en tid för medicinsk fotvård hos mig, eller om du har några frågor om mina tjänster, kan du ringa eller skicka ett mail till mig. Jag ser fram emot att hjälpa dig att få friska och fina fötter!

Lindome är en tätort i Västra Götalands län som ligger söder om Göteborg. Lindome har cirka 15 000 invånare.