Medicinsk fotvård nära Jonsered

Om du behöver medicinsk fotvård i Göteborg med omnejd, som till exempel i Jonsered, är du välkommen att kontakta Miras Medicinska Fotvård.

Jag erbjuder professionell fotvård för både företag och privatpersoner, och jag har lång erfarenhet av att behandla olika typer av fotproblem. Jag har en utbildning som medicinsk fotvårdare från Axelssons och en undersköterskeutbildning i botten, så du kan känna dig trygg med att jag tar hand om dina fötter på bästa sätt.

Jag utför alla behandlingar som hembesök, eftersom många äldra har svårt att ta sig till vår mottagning. Det innebär att du slipper resa till mig, utan jag kommer till dig med all nödvändig utrustning. Jag kan besöka dig i Göteborg och i närliggande områden som Floda, Lerum, Alingsås, Landvetter, Härryda, Mölnlycke, Hovås, Askim, Sisjön, Billdal, Västra Frölunda, Torslanda, Hisingen, Hisings Kärra, Partille, Sävedalen, Öjersjö, Kållered, Lindome, Tuve och Säve.

En medicinsk fotvårdsbehandling innebär att jag undersöker dina fötter och tar hand om eventuella problem som nageltrång, förhårdnader, liktornar eller fotsvamp. Jag klipper och filar dina naglar och avlägsnar död hud. Jag ger dig också råd om hur du kan sköta om dina fötter mellan behandlingarna. Varje behandling avslutas med en skön fotmassage som ökar blodcirkulationen och ger dig en avslappnad känsla.

Medicinsk fotvård är viktig för att förebygga och lindra besvär som kan påverka din livskvalitet. Om du har ont i fötterna kan det leda till problem med rygg, knä eller höft. Om du har diabetes eller andra sjukdomar som påverkar dina fötter är det extra viktigt att du tar hand om dem regelbundet.

Om du vill boka en tid för medicinsk fotvård hos mig, eller om du har några frågor om mina tjänster, är du välkommen att ringa eller skicka ett mail till mig. Jag ser fram emot att hjälpa dig att få friska och fina fötter!

Jonsered är en tätort i Partille kommun, belägen vid Säveåns utlopp i Göta älv.

Självklart är du välkommen till min mottagning, som finns vid Bjursätts Torg, på Hisingen, på Karls Staaffsgatan 12.
Du är välkommen att boka in tider på: BokaDirekt https://www.bokadirekt.se/places/miras-medicinska-fotvard-50484 eller ringa/SMS på 0735-935679 eller skicka e-mail på mirjon04@gmail.com.